Відомий український музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк згадав день, коли Україна стала незалежною та розповів, які емоції тоді його переповнювали. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Бронюк розповів, що у день, коли Україна проголосила незалежність, йому було 12 років, і він добре пам'ятає цей момент. За його словами, атмосфера того дня була особливою.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube
Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"24 серпня 1991 року – це був день, коли надія, щастя, зміни, переживання – цілий вихор емоцій вирував у повітрі!", - згадав артист.

Музикант згадав, що тоді між людьми виникали невеликі суперечки, дехто вважав, що незалежність не принесе нічого народу, а інші вірили, що це шанс на нове та найкраще життя. Віктор Бронюк зізнався, що тоді й сам вірив, що так буде, але очікування не справдилося. Втім, він вірить, що збудувати ту саму ідеальну Україну вдасться і вже найближчим часом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Але, на жаль, одразу не трапилося так, як думалося…
Зміни – це завжди непросто. Але якщо знаєш, заради чого вони, можна все витримати! І я щиро вірю, що зараз ми остаточно поборемо ворога і разом збудуємо ту бажану успішну, щасливе життя, на яке справді заслуговуємо", - додав співак.

Раніше портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився захоплюючою сімейною історією, що розкриває справжній лик росіян: "Ласі до чужого".

Також наш портал інформував, що Андрій Хливнюк з "Бумбокса" показав, як шле окупантам полум'яний "сюрприз": "До перемоги".

Крім того, ми писали, Макс Барських вибрався з чотирьох стін і здивувався змін навколо: "Бачу обличчя..."