Колишня співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай привітала українців із Днем Незалежності.

Дівчина не забула згадати про одне зі своїх останніх інтерв'ю, в якому поспілкувалася з мовознавцем, скандалісткою Іриною Фаріон.

Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Раміна Есхакзай, фото: Instagram

"І прийде час, коли один скаже "Слава Україні!", а мільйони відповідатимуть "Героям слава!" - Степан Бандера. З Днем Незалежності України. Вітаю всіх націоналістів із цим важливим днем. Незалежна Україна була, є і буде!", - пише Раміна Есхакзай.

На знімках вона постала біля могили Степана Бандери, біля якої висять прапори України, і яка з нещодавнього закрита огорожею, бо через повномасштабну війну в нашій країні рашисти вирішили осквернити її.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Раміна Есхакзай, фото: Instagram

"Слава Нації та всім, хто смерть зустрів заради свободи нашої процвітаючої України", "На жаль, не всі українці націоналісти, бо не всі відчувають свою приналежність до України та відповідальність за її сьогодення та майбутнє", "Як добре, що відмили і обгородили його пам'ятник", - пишуть користувачі у коментарях під публікацією.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна закликала українок змиритися з тим, що доведеться брати участь у війні: "Відсидітися не вийде"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна захистила Фаріон, яку звинувачують у роботі на Кремль: "Мене теж"

Знай.ua писав, скандалістка Фаріон згадала зраду Олександра Довженка за колишньої Козловського: "Серйозно?"