Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним слідкує близько 140 тисяч людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Гурт "Антитіла" одна з перших привітала українців із Днем Незалежності, і зробили вони це урочисто, стоячи на тлі державного прапора та Батьківщини-Матері.

"Над нами майорить жовто-блакитний стяг, ми спілкуємося українською мовою, ми в нашому рідному місті, у нашій нескореній Україні", - зазначили учасники гурту.

Скріншот з Instagram, Антитіла
Скріншот з Instagram, Антитіла

Музиканти нагадали, що за ці півроку війни українці багато чого усвідомили, і найголовніше – дали зрозуміти всьому світу, що не зрадимо своїх мрій.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

А ще український народ завжди віритиме у свою вільну, незалежну країну. Артисти також не забули вшанувати пам'ять тих хлопців, які віддали своє життя на полі бою, і все це заради своєї Батьківщини та земляків.

"І ми продовжуватимемо це робити – боротися!Спільно, згуртовано, лише разом! Стояти за своє, топити за своє і йти до перемоги", - підсумував гурт.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя з "Антитіл" зголосився допомогти дітям загиблих героїв - забезпечити всім до 18 років і після: "Замінити батьківське плече"

Як повідомляв Знай.ua, лідер "Антитіл" Тарас Тополя розкрив подробиці знайомства з Мариною Бех, яка стала чемпіонкою Європи: "Дуже пишаємось"

Також портал Знай.ua писав, що гурт Антитіла випустив англомовну версію пісні "Hello": "Звертаємось до всього світу"