Лідер гурту "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон часто записує всілякі відеозвернення до шанувальників на Youtube.

Нещодавно пенсіонерка давала інтерв'ю в рамках "Зіркового шляху". Якось вона розповідала про пережиту смерть коханого чоловіка, про загиблого сина... на Youtube за нею стежать понад 110 тисяч людей.

Наталія Фаліон, фото: Знай.ua
Наталія Фаліон, фото: Знай.ua

Наразі жінка поділилася цікавим відео, в якому розкрила кілька таємниць.

"Нарешті мої онуки зірвалися до кавунів. Я не скажу, що ці кавуни виросли дуже, але поки вони не погнили - будемо їх зривати. Ну що, хлопці? Стукають? Урочистий момент, збирання врожаю. Беріть до рук кавуни. Ось він – урожай кавунів, перший за всю історію мого городництва", - каже вона.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наталія Фаліон, фото: Instagram
Наталія Фаліон, фото: Instagram

День, коли відбувалася ця зйомка, був днем ​​прихованих таємниць. Її онуки успішно зібрали кавуни, але навіть не здогадувалися, що Наталія Фаліон підготувала їм ще один "сюрприз" - персики.

"Тримайте! Поки донесли один додому, один уже розбив. Але нічого, зараз різатимемо і є", - додала артистка.

Наталія Фаліон, фото: Instagram
Наталія Фаліон, фото: Instagram

"Я на вас підсів у прямому розумінні цього слова. Знімайте більше! Так душевно, так по-доброму", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Наталія Фаліон з "Лісапетного батальйону" привабила українців цибулею, це смак на віки: рецепт супу, який не розчарує

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон показала, чому вона справжня королева

Знай.ua писав, Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон зізналася, як пережила смерть чоловіка: "Таке щастя..."