З'явившись 24 серпня у випуску підкасту "Зателефонуй їй, татко", авторка хіта "Cool For The Summer" торкнулася проблемних відносин, які у неї були зі зловживанням психоактивними речовинами у минулому.

"Я вперше почала експериментувати, коли мені було 12 або 13 років, - сказала вона ведучій Олександрі Купер. - Я потрапила в автомобільну аварію, і мені прописали опіати. Моя мама не думала, що їй доведеться забирати опіати у своєї 13-річної доньки, але я вже тоді вживала. Наді мною знущалися, і я шукала порятунку".

Випускниця Disney Channel сказала, що її мама вихопила пігулки і "зачинила їх" після того, як дізналася, скільки співачка прийняла.

Але не тільки наркотики розгойдували човен Ловато вдома.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вона згадала, як багато експериментувала з алкоголем, зізнавшись, що "багато пила" у підлітковому віці.

Ловато вдалася до крадіжки пива з холодильника свого вітчима і зізналася, що була одна вперше, коли скуштувала алкоголь.

"Це мало стати серйозним сигналом тривоги", - додала вона.

Пияцтво переросло у важкі наркотики, оскільки Ловато згадала, що підсіла на кокаїн ближче до кінця підліткового віку.

"У 17 років я вперше спробувала кокаїн і, типу, дуже сильно його полюбила, а потім як би спливла кров'ю, коли я пішла на лікування одразу після того, як мені виповнилося 18" , - пояснила вона.

Потім вона потрапила до реабілітаційного центру, який, за її словами, був "довгоочікуваним".

У січні Ловато пройшла ще один курс реабілітації через три роки після майже смертельного передозування у 2018 році, внаслідок якого вона перенесла три інсульти та серцевий напад.

Ловато вела "каліфорнійський тверезий" спосіб життя і, як і раніше, помірно пила алкоголь і курила траву.

Нагадаємо, що подруга Вікторії Бекхем 47-річна Єва Лонгорія заворожила у зухвалому бікіні.

Раніше ми повідомляли, що Роббі Вільямс "принизив" Барбару Стрейзанд у поїздці та не знав, хто вона така.