Відома акторка та головна героїня романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина не тільки займається акторською діяльністю, а й активно веде власний блог у соціальній мережі. Зірка з радістю ділиться з шанувальниками подробицями особистого та творчого життя. За її акаунтом стежать 836 тисяч підписників

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

З початку повномасштабного вторгнення відома акторка Мішина довгий час перебувала за кордоном, в Бельгії. там вона брала участь у міжнародному проєкті, про який й досі мало що розповідає. Пізніше вона розповіла підписникам, що в неї є справи в Україні та разом з сином Платоном повернулась додому.

А перед Днем Незалежності України зірка разом з сином поїхала на міжнародний кінофестиваль Сараєво та вирішила відпочити на морському узбережжі.

На відпочинку вона показала, як виріс її син Платон та вправно водить мопед. Не забула Ксенія й про свято та поздоровила шанувальників з Днем Незалежності. З цієї нагоди вона опублікувала фото, на якому вона в вечірній сукні разом з Сином йде по червоній доріжці. Варто зазначити, що Платон теж святково та стильно вдягнений у чорний костюм та білу сорочку.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"День незалежності України🇺🇦! Моєї країни, яка мене народила, виростила та сдійснила багато моїх мрій . І де б я не була я завжди пишаюся тим, що я українка. Дякую тобі,моя країно, за всі мої успіхи, перемоги, червоні доріжки та людей, які стоять за тебе стіною !"- підписала фото Ксенія.

У коментарях відома акторка Ольга Сумська зазначила, що син Мішиної дуже виріс та став справжнім красенем.

"Платончик росте красенем, в маму!Зі святом, Ксеніє!Просто неймовірні!Нехай Господь береже!❤️🙏🏻🇺🇦", - написала Ольга.

Нагадаємо, Ксенія Мішина з "Холостячки" після повернення в Україну відверто зізналася про ботокс.

До слова, Ксенія Мішина показала з чого починається справжнє кохання: "Як два Сонця".

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася, що дорогою додому з її сином сталося непередбачуване: як тепер виглядає Платон