Відома українська співачка Анастасія Кочетова(ценічне ім'я MamaRika) активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. На сторінках в instagram вона розповідає подробиці особистого та творчого життя. За її публічним життям стежать 472 тисячі підписників

MamaRika, скриншот: Instagram
MamaRika, скриншот: Instagram

Попри те, що, співачка народилася в Червонограді, Львівська область, вона разом із сім'єю знімає будинок під Києвом. На щастя їх помешкання сильно не постраждав під час окупації. Співачка зізналася, що перед війною вони не стигли розібрати новорічну ялинку та вирішили, що розберуть її після перемоги.

На честь свята Дня Незалежності співачка на своїй сторінці опублікувала красиве відео. Но ньому вона у чорній вишиванці та синіх обтягуючих джинсах танцює під українську пісню. Поруч з відео вона написала:

" З Днем Народження, сильна моя! Вистоїмо, переможемо, розквітнем як ті проліски!💙💛"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підписники у відповідь теж привітали зірку, а в одному з коментарів зазначено, що на відео співачка нагадала одну з солісток відомого гурту "ВІА Гра" Надію Грановську, яка відома під сценічним ім'ям Надія Мейхер.

"Вы мне напоминаете Надю Грановскую"

"Дуже гарна! Зі святом нас!"

"Мне нравится ваши песни, колорит и звучание"

Нагадаємо, MamaRika розповіла про найбільшу у світі любов: "Ми зробимо все".

До слова, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них.

Раніше ми писали, що MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає"