Сергій Бабкін продовжує активно спілкуватися з шанувальниками у соціальних мережах. На сторіках в instagram співак розповідає подробиці особистого та творчого життя, за його акантом стежать 436 тисяч підписників

Сергій Бабкін, фото з Instagram
Сергій Бабкін, фото з Instagram

Як відомо, зараз співак з сім'єю мешкає в Німеччині. Сергій розповів, що отримує допомогу у розмірі 1400 євро. Поки вони не можуть повернутися до дому в Харків. А як розповіла його дружина Сніжана, всі зароблені на концертах гроші Сергій віддає на допомогу Україні.

А на День Незалежності України, 24 серпня співак розповів про вихід нового міні-альбому "Далі ми самі".Зробив він це досить оригінально - в образі Великого Кобзаря Тараса а Шевченко.

"Коли у квітні ми видали сингл “Далі ми самі”, я дуже сподівався, що це стане єдиною композицією, написаною мною під час війни. Але війна продовжується і донині… Всі ці місяці мої думки складалися у рими, з'являлися мелодії і народжувались нові пісні. Доля звела мене з талановитими музикантами, за допомогою яких мені вдалося втілити свої ідеї в життя." - написав співак.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

А також Сергій зауважив, що всі гроші надходження, отримані від стрімінгу міні-альбому, передаватимуться волонтерським організаціям, які опікуються в першу чергу мешканцями та ТРО Харкова.

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Бабкін показав, як насправді виглядає винуватець війни в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" Сергій Бабкін "подружив" Тараса Шевченка з Бобом Марлі, такого виконання світ ще не чув.

Також "Знай.ua" інформував, що Сергій Бабкін похвалився талантом підростаючого сина.