Співачка Світлана Лобода активно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, публікує особисті світлини. А її акаунт в instagram нараховує 13,5 млн підписників

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Варто зазначити, що Світлана чітко визначилась зі своєю позицією та з усіх сил допомагає Україні та рідному місту. Вона раніше вже говорила, що половину від заробленого буде віддавати на допомогу. Так вона і робить. Вже відомо, що доволі значну суму співачка перерахувала на відновлення дитячого садка та продовжує збирати кошти.

А нещодавно зірка опублікувала на своїй сторінці ніжне фото на фоні морського світанку. Вона стоїть у білій блузі та темних джинсах й вдумливо дивиться у далечінь. Цим фото та теплими словами співачка зробила привітання з нагоди Дня Незалежності України.

Буду з тобою до кінця, до нашої ПЕРЕМОГИ 🇺🇦🕊 З Днем Незалежності, моя Україно!!💛💙", - написала Світлана.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У коментарях шанувальники подякували зірці та привітали її зі святом, а також подякували за щирість:

"Молодець ! Світлана Ви дуже хороша та справжня! Я рада, що ви є в України !🇺🇦🙏❤️"

Нагадаємо, Світлана Лобода захотіла "скасувати" війну заради одного красеня: "Скільки років ми разом?"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода ледве врятувала пенсіонерку з цукровим діабетом: 2 дні без інсуліну.

Знай.ua писав, Тіна Кароль повернулася в Україну слідом за Лободою, яку після історії з Ірпенем назвала "перебіжчицею": "Будинку, земля така ж"