Популярний український музикант та телеведучий Коля Сєрга розповів ведучому Славі Дьоміну, як він допоміг викрити двох колаборантів та агента російської спецслужби. Інтерв'ю опубліковане на сторінці Слави Дьоміна в соціальній мережі instagram

Коля Сєрга. Фото: екран youtube
Коля Сєрга. Фото: екран youtube

Варто зазначити, що Коля серга один з перших пішов захищати рідну землю. Крім того, він допомагає ЗСУ та розповідає шанувальникам про те, що з ним відбувається на фронті.

Так, минулого разу він показав, як айфон врятував життя українському захиснику. Телефон був у верхній кишені зліва, в області серця і прийняв на себе осколок.

В програмі "Слава+" музикант розповів ведучому Славі Дьоміну, за його допомогою вдалося впіймати двох колаборантів. А одного разу він навіть був приманкою. Проте деталі цієї спецоперації він не розкривав, сказав, що не можна.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Проте розповів про те, як вдалося викрити агента російської спецслужби.. Як з'ясувалося, це вдалося зробити спецслужбам за допомогою фото в мобільному телефоні. Зі слів співака, навіть він не знав, що всі фото. які є в телефоні або потрапляли в телефон, якщо їх навіть видалити, вони все одно залишаються в базах. Так спецслужбам вдалося з'ясувати особу "засланого козачка".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем у всеозброєнні захопив бойовим настроєм на передовій: "Мрія кожної жінки".

Також наш портал інформував, Ірина Федишин після повернення в Україну показала шанувальникам обстріляний автомобіль: "Господи, дякую тобі".

Крім того, наш портал повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна в Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".