24 серпня 202 року у приміщені столичного метрополітену відбувся концерт з нагоди 31 річниці Дня Незалежності України. Попри те, що через воєнний стан всі урочисті події скасовані, під землею свято відбулося

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

Зі слів організаторів, до заходу готувалися дві доби. У святковій програмі взяли участь Pіanoбой (Дмитро Шуров), лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, Ведуча ТСН Наталія Мосейчук та Андрій Данилко.

Під час виступу Андрія Данилка в образі Вєрки Сердючки разом з мамою на сцені несподівано з'явився Олексій Арестович. Побачити на сцені радника Президента ніхто не очікував - це був сюрприз від організаторів. Цей уривок з концерту опубліковано на youtube-сторінці каналу Факти ICTV.

Данилко з цього приводу пожартував, та сказав, що мама прийшла з Арестовичем та зауважила, що його треба підписувати не політолог, не військовий експерт, а доктор.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Ще однією несподіванкою стали жарти Олексія. Він розповів, що вже тричі був одружений й при чому щасливо. А Потім подивився на Інну Білоконь - маму Вєрки та сказав, що в нього намітився ще один шлюб та обійняв її. Вєрка Сердючка не сперечалася та зауважила, що вона не завислива.

"Українська мова це єдина, в якій слово "людина" єдина у світі жіночого роду. Тобто, жінка - це все для нас. Я три рази одружений, всі три рази щасливо. Бачу, що намітився...", - сказав Арестович подивившись на "маму" Сердючки, і додав: "Це доля. Серце крається, але...", – сказав за сцени Арестович.

У коментарях до відео шанувальники оцінили гумор Вєрки Сердючки та Арестовича й написали:

"Можно объяснить, почему люди засыпают под Арестовича: нельзя разобрать ни одного слова из того, что он говорит в своих ответах Фейгину и другим. Слушатели от сильного напряжения понять его, кстати, безуспешно, быстро устают и засыпают."

"Арестович, як виявилося, може зрозуміло говорити"

Раніше ми писали, що Андрій Данилко зворушив серця шанувальників, показавши рідкісне фото юнацьких років із Русланою Писанкою.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Данилко потролив голову "роскосмосу" Рогозіна, який приміряв на голові зірку: "Самозванка!"

До слова, мама Вєрки Сердючки влаштувала інтимну спеку з молодим зайчиком прямо на сцені: "Дякую всім"