Українські волонтери побили всі можливі рекорди зі збору великих сум на ЗСУ. Це доводить, що на шляху до перемоги нас нічого не зупинить.

Не залишився осторонь і Прозорий гонщик з Ліги Сміху Марк Куцевалов, який розпочав похід Україною під час якого збирав гроші.

Марк Куцевалов, фото: markelllooo30
Марк Куцевалов, фото: markelllooo30

Благодійний похід гумориста, який взяв участь у реаліті Нового каналу "Пара на мільйон", Марка Куцевалова тривав 18 днів. За цей час він пройшов 850 кілометрів від рідного Чорноморська на Одещині до Говерли, познайомився з величезною кількістю цікавих людей та зібрав понад 2,9 млн гривень із запланованих 2,85 млн!

За пригодами Марка можна було спостерігати в Instagram та на його Telegram-каналі, тому він і назвав свою пригоду реаліті-походом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Відчуття на фініші дуже приємні. А ще дуже хочеться в гарячу воду - відігрітися. Після цієї поїздки в серці точно залишаться люди, які були поруч на різних відрізках шляху, допомагали дістатися фінальної точки. Вони, як клей, з'єднували мою подорож". - Розповів Марк в ефірі національного телемарафону.

Марк Куцевалов на Говерлі, фото: markelllooo30
Марк Куцевалов на Говерлі, фото: markelllooo30

Це не єдина ініціатива, завдяки якій Куцевалов збирає гроші на допомогу Україні. Він також бере участь у благодійних імпровізаціях.

Нагадаємо, що зі скрізь "Ліги сміху" Марк Куцевалов зізнався про народження, яке ніхто не підозрював.

Раніше ми повідомляли, що Прозорий гонщик із "Ліги сміху" Марк Куцевалов вирішив "вбити" свої ноги заради перемоги України.