Відомий український гуморист, ведучий та актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дружиною Вікторією та донькою Лізою відвідав Бородянку та пам'ятник великому поетові Тарасу Шевченку. Фото опублікувала дружина коміка в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач разом із сім'єю відвідав Бородянку, яка ще навесні перебувала в окупації та сильно постраждала від рук російських окупантів. Зокрема, вони відвідали пам'ятник великому українському поетові Тарасу Шевченку, фото якого в перші дні війни облетіли весь світ.

Юрій Ткач із сім'єю. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із сім'єю. Фото: скрін youtube

Дружина Юрія Ткача дуже перейнялася словами поета і зазначила, що українці, і вона, в тому числі зобов'язані виправдати надію Тараса Григоровича і подолати всі труднощі на шляху до щасливого майбутнього України.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Поет вірив у те, що Україна стане незалежною, люди прозріють, а брехня буде знищена... І ми маємо виправдати його надію, подолати всі труднощі на шляху нашої країни до щасливого майбутнього... Залишилося зовсім небагато! Адже Україна стала незалежною, люди прозріли. Зараз залишилося тільки "брехня", це прокляте зло до кінця знищити!!!", - поділилася почуттями Вікторія Ткач.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95 Юрій" Ткач показав найсучаснішу техніку рашистів: "Кадиров-стайл".

Також наш портал інформував, Олена Кравець з "Кварталу 95" здобула таємниче освідчення в коханні: "Завжди люблю".

Крім того, наш портал писав, Вова Шумко з "Жіночого кварталу" показав ту єдину, що змогла полонити його серце: "Mia principessa".