Українській композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара активно веде власний блог в соціальній мережі instagram. На своїх сторінках він ділиться подробицями особистого та творчого життя, за його акаунтом стежать понад 100 тисяч осіб

Євген Хмара, скриншот: Instagram
Євген Хмара, скриншот: Instagram

З початку повномасштабного вторгнення Євген багато подорожує. Він об'єднав свої зусилля зі співачкою Іриною Федишин та разом вони об'їздили частину Європи.

Як відомо, під час повномасштабного вторгнення у Євгена сталася трагедія - окупанти знищили його легендарний рояль. На цьому концертному роялі я відіграв всі свої шоу. Він завжди був зі мною на фестивалях у Львові. Його клавіш торкалися найвідоміші музиканти світу, такі як сер Елтон Джон.

А в кінці липня у співака народилась тертя дитинко. Попри те, що батьки приховують хто це - хлопчик чи дівчинка та не говорять його ім'я, Євген трохи натякнув шанувальників. У пості до першого фото малюка він зробив допис:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"На одну Хмару стало більше"

Тобто він натякає, що це хлопчик, дівчинку в такому випадку краще було б назвати "хмаринкою".

А нещодавно він зробив ще одне фото з малюком, якому вже виповнився місяць. Він з ним на руках на фоні озера зустрічає світанок. Цим фото піаніст побажав доброго ранку та мирного дня підписникам. Вони теж привітали у відповідь Євгена.

Нагадаємо, відомого українського піаніста Євгена Хмару обікрали в потязі: хотів допомогти ЗСУ, а втратив все.

До слова, Ірина Федишин та Євген Хмара подарували ЗСУ нові "колеса", зробивши значний внесок у перемогу: "У єдності наша сила".

Раніше ми писали, що Ірина Федишин влаштувала романтичні посиденьки з красенем, поки немає поруч чоловіка: "Встигли між концертами"