Українська співачка та акторка серіалу "Школа" Анна Трінчер постійно на зв'язку зі своїми шанувальниками. Вона кожного дня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя. На її акаунт підписані 1,8 млн шанувальників

Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram
Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Анна веде активне та насичене життя. Співачка разом з мамою та бабусею вирішили заспівати "Пісню про рушник". А після запису ніжного кліпу, Анна вирушила до Португалії. там 24 серпня відбудеться благодійний фестиваль на допомогу Україні. А відкриватиме його Анна Трінчер. Вона у супроводі оркестру виконає гімн України.

Співачка на своїй сторінці опублікувала фрагмент виступу в Португалії, на якому вона співала гімн України. Для образу Анна обрала сукню у кольори прапора, проте розташовані вони були навпаки - жовтий верх та синій низ. Крім того, на сукні були тілесні вставки, щоб створити "голоий" ефект. А низ вбрання був дуже пишним, здалеку тканина виглядала наче пір'я.

Підписники зауважили Анні, що на її сукні кольори розташовані навпаки. Проте співачка відповіла, що не малось на меті чітко слідувати прапору України, в цьому випадку кольори сукні використані в якості к ольорів-символів.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

А в одному з коментарів співачці дорікнули, що сукня, яку вона вдягла, не пасує до виконання гімну України. Для цієї події одяг має бути елегантним, стриманим, а не "голе пір'я".

Після цих коментарів співачку накрило й вона проплакала всю ніч.

Анна Трінчер, скриншот: Instagram
Анна Трінчер, скриншот: Instagram

Коментар, скриншот: Instagram Анна Трінчер
Коментар, скриншот: Instagram Анна Трінчер

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"