Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі у серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька показала, як бореться за Україну, перебуваючи в Німеччині. Відповідним фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Дар'я Петрожицька, як і багато українців, була змушена стати біженкою, щоб урятуватися від війни. Зірка зупинилася в Німеччині, де живе вже кілька останніх місяців, але не забуває про батьківщину та всіляко підтримує її.

Дар'я Петрожицкая. Фото: скрін youtube
Дар'я Петрожицкая. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дар'я поділилася новим фото, на якому постала у стильній вишиванці та вінком на голові. Зірка зазначила, що у німецькому містечку, де вона живе, не забувають про Україну та борються за рідну країну, збираючи кошти та організовуючи демонстрації. У тому числі у заходах бере активну участь і вона сама.

"Не знаю як де, а в Гамбурзі вже півроку не забувають про Україну, постійно підтримують, роблять демонстрації, концерти, збираються кошти… і це все Українці! Незламні, сумуючи за своїми домівками, бажають перемоги та швидкого повернення додому", - розповіла актриса.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дар'я Петрожицька розповіла, що яскравий перформанс українці влаштували і на День Незалежності. Усі дружно співали пісні, плакали та захоплювалися українськими захисниками.

"Разом до перемоги! Кожен на своєму фронті! Слава Україні!" - додала зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Дарина Рибак, зірка серіалу "Папік" зі сльозами на очах розповіла про свою тугу: "Просто дуже хочу, щоб кожен зміг повернутися".

Також наш портал інформував, Даніель Салем зізнався, заради чого пішов воювати і присоромив Потапа та Івана Дорна за те, що втекли з України.

Крім того, ми писали, Камалія знялася в ефектному кліпі і заспівала про війну, розлуку та звуки сирен: "Буду чекати".