Принцеса Діана загинула в автокатастрофі в 1997 році, але один хлопчик стверджував, що є реінкарнацією всіма улюбленої народної принцеси.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Біллі Кемпбелл, син австралійського телеведучого Девіда, зробив дивну заяву. За словами його тодішнього 45-річного батька, який написав у Stellar Magazine у ​​2019 році, його син вирішив заявити, що він принцеса Діана, і робив це з дворічного віку.

Біллі Кемпбелл та його сім'я: скрін із соцмережі
Біллі Кемпбелл та його сім'я: скрін із соцмережі

Назвавши це «найдивнішою» річчю, яку він коли-небудь писав, він сказав: «Це почалося, коли хтось дав моїй дружині Лізі листівку з Леді Ді. Біллі (на той час йому було два роки) показав пальцем і сказав: «Дивіться! Це я, коли я була принцесою». Він почав звертатися до своїх двох «хлопчиків». На запитання, що за хлопчики, наш тодішній трирічний син відповів сини. Добре... дивно, але точно, друже. Наш шотландський друг він сказав, що коли він був принцесою Діаною, він ходив у замок у цій країні чудес. Він описав замок як «єдинорогів» і назвав його Балморал. Єдиноріг - національна тварина Шотландії, а на стінах висять єдинороги, звідки він це все знає?»

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Принцеса Діана, скріншот: Instagram
Принцеса Діана, скріншот: Instagram

А потім все прийняло дуже лякаючий оборот, коли хлопчику показали фотографію Діани.

Заявив, що він був нею, він додав, маючи на увазі її невчасну смерть у Парижі 1997 року: «Ось я як принцеса».

Але саме його «спогад» про той фатальний вечір дійсно зробив ситуацію ще дивнішою.

Він пояснив: «Одного разу прийшли сирени, і я не була принцесою. Очевидно, що на цьому етапі ми з Лізою перетворилися на Скаллі та Малдера, і нам потрібно було провести розслідування. Ось дитина, яка нічого не розуміє в монархії. Як він міг? Ви також можете унеможливити батьківське втручання. Хоча моя дружина англійка, вона не одержима королівською сім'єю».

Біллі Кемпбелл та його сім'я: скрін із соцмережі
Біллі Кемпбелл та його сім'я: скрін із соцмережі

Схоже, що після заяви 2019 року хлопчик більше нічого не говорив про реінкарнацію.

Його батько, як і раніше, відомий на австралійському телебаченні, регулярно публікує фотографії свого маленького сина в Instagram.

Як раніше повідомляв портал "Знай", сторінка Меган Маркл у Вікіпедії раптово змінилася.

Нагадаємо, королівські фанати налякані "жахливим" збігом між народженням Лілібет та принцесою Діаною.