Оля Полякова стала другою артисткою, яка взяла участь у авторському проекті Артема Пивоварова, в рамках якого згадуються поезії великих українських поетів.

Спочатку хлопець із Надею Дорофєєвою випустив зворушливу пісню на вірші Тараса Шевченка, а зараз він із суперблондинкою дістався Лесі Українки.

Артем Пивоваров та Оля Полякова, фото Знай.ua
Артем Пивоваров та Оля Полякова, фото Знай.ua

Оля Полякова часто ділиться публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйона людей.

[quote author=""]"Леся Українка зробила великий внесок у розвиток культури, сприяла формуванню важливих ментальних рис українців. Отже, ми не могли залишити без уваги цю видатну постать у проекті "Твої вірші, мої ноти", - йдеться в публікації. /quote]

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

За словами Пивоварова, який опублікував спільну посаду з Поляковою, творчість Лесі Українки несе в собі національну ідею, включаючи нагадування про цінність сили духу та волі.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Як це добре, мурашки по тілу", "Яка неймовірна пісня, зачепила з перших секунд", "Не знаю, чия була ідея дуету, але вірю, що найближчим часом до Артема буде черга з колег", "Полякова не співає, а кричить" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова прочинила завісу зіркового життя і показала те, що не потрапляє в кадр : "Військові будні артиста"

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Олі Полякової Маша після повернення в Україну показала справжній кайф : "Немає нічого кращого"

Знай.uа писав, Олю Полякову після побаченої спаленої ворожої техніки на Майдані потягнуло на військових : "Де мій Сулейман?"