Українська актриса, гумористка та зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару блиснула ідеальними ніжками в коротенькій спідничці, захопивши шанувальників красою. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ірина Сопонару неймовірно харизматична та талановита актриса та гумористка, яка підкорила серця тисяч шанувальників. Зірка намагається постійно бути з ними на зв'язку та тримати їх в курсі всіх подій у її житті, регулярно радуючи новими фото чи відео.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ірина Сопонару вирішила нагадати про свою персону яскравим чином. На новому фото вона позує у стильному вбранні з коротенькою спідничкою, яка максимально підкреслила її стрункі ніжки. Зірка зазначила, що захотіла себе трохи потішити і зробила це за допомогою гарного вбрання.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ще до початку війни познайомилася з новим, для себе, українським брендом. І ось тільки зараз ділюся з вами. Не треба чекати "особливого випадку", щоб добре вбратися, варто тішити себе без причини", - поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірку "Жіночого кварталу" Ірину Сопонару хочуть бачити на "Холостячці" через нескінченні ніжки: "Була б чудова..." .

Також наш портал інформував, що Дантес квапливо виїхав з України після повернення колишньої дружини Дорофєєвої: "Я скоро повернуся".

Крім того, наш портал повідомляв, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як бореться за Україну, перебуваючи у Німеччині: "На своєму фронті".