Відомий український співак після вдалої роботи з Надею Дорофєєвою - трек "Думи", заспівав дуетом з Олею Поляковою. Цього разу він образ вірші Лесі Українки, а робота називається "Тішся"

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Нова робота 26 серпня була опублікована в мережі youtube. Музику до пісні написав Артем Пивоваров. Як і попередній кліп "Думи", нова робота "Тішся" знята в чорно-білих кольорах.

Ця пісня про те, що попри те, що люди виростають, в душі вони залишаються дітьми. А дорослим вже слід пам'ятати, що вони самі є творцями свого майбутнього й щоб не сталося, можна все почати з початку.

Цікавим є той факт, що співаки окремо записували частини кліпу:
Артем - в горах Словенії, Оля - на Дніпрі в Україні. А Полякова у роботі постала у незвичному, ніжному та чуттєвому образі. Замість кокошника, який вона спалила, зірка вдягнула вінок з польових квітів.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

" Леся Українка зробила великий внесок у розвиток культури, сприяла формуванню важливих ментальних рис українців. Тож я не міг оминути увагою цю видатну постать в проєкті "Твої вірші, мої ноти". Її творчість несе у собі національну ідею, зокрема нагадує про цінність волі та сили духу. Зараз ми транслюємо цю ідею на весь світ. Як би важко не було, не припиняємо мріяти, не обмежуючи політ своїх думок. І цю внутрішню свободу ми маємо зберегти та передати наступним поколінням". - написав в коментарях під треком Артем.

А Оля Полякова нагадала, у непрості часи варто радіти кожній миті життя та написала у коментарі під піснею:

“З приходом війни наші діти налякані, назавжди травмовані, ми окутані страхом за їх життя. Саме через цю пісню “Тішся” ми з Артемом звертаємося до дітей і дорослих словами Лесі Українки про те, що не потрібно забувати радіти кожній миті дитинства, мріяти і бути вільними у своїх думках та прагненнях”.

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров своїм дуетом полонили серця мільйонів українців

Як повідомляв "Знай.ua" Артем Пивоваров розповів Суханову про маму, його життя кардинально змінилося

Також "Знай.ua" інформував, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова.