Рокер Black Sabbath Оззі Осборн розповів про дивну подію, через яку він, нарешті, назавжди позбавився пристрасті до наркотиків. Він зізнався, що брехав, щоб отримати ліки від лікарів.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Відомий рокер сказав, що він повірив, що кінь вилаявся на нього і сказав йому відвалити.

73-річний хітмейкер Paranoid розповів: «У той час в Америці люди дуже любили додавати кислоти в напої. Мені було байдуже. Раніше я ковтав жменю пігулок за раз. Кінець цьому прийшов, коли ми повернулися до Англії. Я прийняв 10 таблеток кислоти і пішов гуляти по полю. В результаті я простояв там і розмовляв з цим конем близько години. Зрештою, кінь повернувся і сказав мені від*батися».

Приятель Оззі та товариш по групі Black Sabbath Гізер Батлер розповів Classic Rock, що гурт підсів на наркотики, коли вони були в Лос-Анджелесі та записували свій четвертий альбом.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Оззі Осборн
Оззі Осборн

Він сказав: «Ми приїхали до Каліфорнії, і ми були в будинку цієї ціпоньки, у цьому величезному пляжному будиночку. І вона дає нам цю річ, псилоцибін. Я ніколи не чув про це, не знав, що це інша назва кислоти і просто взяв її. Оззі пішов скупатися в океані — принаймні він так думав, але він все ще був на пляжі, борсаючись у піску».

Ще в 1981 році під час гастролей з його хітом «Щоденник божевільного» у шоу, яке отримало назву «Ніч живих мерців», аудиторію закидали 25 фунтами свинячих кишок разом з телячою печінкою, сирими курчатами, баранячими яйцями, живими зміями і навіть мертвими щурами.

Зірка нещодавно зізнався, що його наркозалежність настільки вийшла з-під контролю, що він завдав собі травми, щоб отримати рецепт.

Оззі сказав: «Раніше я брав шматок дерева і бив себе по голові, щоб вони давали мені пляшечку».

Як раніше повідомляв портал "Знай", дружина легендарного Оззі Осборна розповіла, хто врятував її від самогубства.