Радіоведуча та зірка Pussycat Dolls Ешлі Робертс вразила шанувальників двома приголомшливими знімками в красивому рожевому бікіні та чудовій рожевій сітчастій сукні, коли вона позувала перед камерою.

Ці кадри неповторна Ешлі Робертс опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

40-річна радіоведуча продемонструвала свою підтягнуту фігуру, коли засмагала на відпочинку. Вона поєднувала бікіні з парою сонцезахисних окулярів «котяче око» та високими підборами.

Вона підписала фотографії: «Vamos», а потім додала смайли з любовними серцями.

Ешлі виглядала сяючою, коли позувала на терасі, демонструючи свій прес, приголомшливу фігуру та нескінченні ноги на знімках у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники миттєво перейшли до розділу коментарів, щоб похвалити відому співачку.

Одна людина сказала: «Ти така чудово красива з шикарною усмішкою, Ешлі».

Другий написав: «Як завжди приголомшливо».

Окрім цього, колишня зірка «Танців із зірками» Ешлі переїхала з Лос-Анджелеса до Лондона дев'ять років тому після перерви у роботі Pussycat Dolls у 2010 році.

Раніше Ешлі розповіла, що зрозуміла, що Велика Британія стала її домівкою після того, як її улюблений батько Пет помер у березні 2018 року.

Як раніше повідомляв портал "Знай", співачку "Pussycat Dolls" Ешлі Робертс тероризував фанат, який пробирався до її будинку.

Нагадаємо, Ешлі Робертс приголомшила ідеальним тілом у зухвалому біліні.