Український виконавець та телеведучий Коля Сєрга з шоу "Орел і Решка" довгий час працював у росії, але з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів вступив до лав ЗСУ. Наразі чоловік захищає рідну Одесу та бореться за свободу земляків.

Коля Сєрга дав велике та відверте інтерв'ю українській журналістці Аліні Доротюк для її YouTube каналу. Вони обговорювали позицію артиста, його родичів у росії. Загалом він відповів на всі питання, що стосуються війни. Однак був один, який може зацікавити жіночу половину його аудиторії.

Сєрга відповів, чи вільне його хоробре і добре серце зараз.

Коля Сєрга та Аліна Доротюк, скріншот з інтерв'ю
Коля Сєрга та Аліна Доротюк, скріншот з інтерв'ю

Відомо, що ведучий у свої 33 роки ще не обзавівся сім'єю і не був одружений. Теми любовних відносин він спритно обходить стороною. Однак деякі подробиці він все ж таки вирішив розкрити Доротюк.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Сєрга заявив, що війна не посилює почуття, як це може багатьом здатися, а навпаки – притупляє їх. Більше того, він мав внутрішній конфлікт через це. Йому хотілося завести якісь зв'язки, але все було "заморожено", як він висловився.

"Працюєш з дуже високими емоційними станами, а кохання - це тонка штука. Може я помиляюся, щось зміниться. Але під час війни я не зможу це розглянути, відчути", - пояснив Коля.

На конкретне запитання, чи зараз артист має стосунки з дівчиною, він відповів прямо - ні.

Раніше ми писали про те, що Коля Сєрга розповів, які дивовижні речі часом трапляються на передовій: "Чудом вижив"

Як повідомляв Знай.ua, Коля Сєрга довго вагався у виборі України та Росії, але приніс жертву: "Важлива не мова, а дії для перемоги"

Також портал Знай.ua писав, що Коля Сєрга з "Орел і Решка" позбавився злісних росіян одним махом: "Було дуже багато чужих очей"