Здається, що Граймс може знадобитися деякий час, щоб переконати Марка Цукерберга керувати Метавсесвітом.

34-річна співачка висловила зневагу до планів технологічного магната перетворити компанію, раніше відому, як Facebook, на піонера метавсесвіту.

Насправді вона думає, що він "вкрай недостатньо кваліфікований", щоб керувати кораблем.

У п'ятницю, 26 серпня, у Твіттері хітмейкер Oblivion, яка раніше зустрічалася з мільярдером Ілоном Маском, розкритикувала аватар засновника Facebook у Metaverse.

"Якщо Цук "спостерігає за Метавсесвітом", він мертвий, і люди, яким небайдуже мистецтво і культура, будують щось інше. Так що це погане мистецтво", - написала у Твіттері співачка, справжнє ім'я якої Клер Буше.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Одна тільки якість цього зображення говорить про те, наскільки він недостатньо кваліфікований для створення альтернативної реальності, буквально кожна інді-гра виглядає краще".

Минулого тижня Цукерберг опублікував зображення свого аватара з Метавсесвіту на Facebook, але реакція виявилася далекою від тієї, на яку він розраховував.

Через кілька днів він поділився іншою версією аватару.

"Я знаю, що фотографія, яку я опублікував раніше цього тижня, була досить простою - вона була зроблена дуже швидко, щоб відсвяткувати запуск, - написав він. - Графіка в Horizon здатна набагато більше - навіть на гарнітурах - і Horizon дуже швидко покращується".

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів про людиноподібну роботу Tesla Optimus.

Раніше ми повідомляли, що Ілон Маск заявив про третю частину свого плану порятунку людства.