Український гурт "Антитела" на чолі з лідером Тарасом Тополем та британський співак Ед Ширан нарешті зустрілися на одній сцені. Артисти наживо заспівали свій спільний хіт "2step" для гостей концерту у Варшаві.

26 серпня британець Ед Ширан відіграв концерт у Варшаві. Саме там до нього несподівано приєдналися хлопці з "Антитіл". Пісня "2step", випущена під час війни, вперше зазвучала наживо.

Після яскравого виступу артисти вирішили розгорнути величезний український прапор на сцені на підтримку земляків Тополі. Концертна зала буквально вибухала від оплесків та захоплених вигуків.

Лідер "Антитіл" подякував Еду Ширану за те, що запросив його виступити разом на концерті, а ще не забув відзначити поляків, які надали величезну допомогу всьому українському народу.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Дякую за цю підтримку. За те, що стоїте разом з нами пліч-о-пліч. Наше молоде покоління ніколи-ніколи не забуде цю підтримку. Обіцяю, ми обов'язково віддячимо. Тримаємося разом", - написав Тополя і показав спільне фото із британцем.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя з "Антитіл" пройнявся гордістю за українців, які вже півроку війни борються за свободу: "Топити за своє"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя з "Антитіл" зголосився допомогти дітям загиблих героїв - забезпечити всім до 18 років і після: "Замінити батьківське плече"

Також портал Знай.ua писав, що лідер "Антитіл" Тарас Тополя розкрив подробиці знайомства з Мариною Бех, яка стала чемпіонкою Європи: "Дуже пишаємось"