Пенелопа Дісік поділилася своїм макіяжем у TikTok 26 серпня ввечері, і, хоча деякі підписники вважали це чудовим, багато інших розкритикували її матір Кортні Кардаш'ян за те, що вона дозволила своїй 10-річній доньці дослідити косметику в такому юному віці.

У тепер видаленому кліпі Пенелопа, яку Кардаш'ян ділить з колишнім Скоттом Дісіком, спочатку надягає рожеву пов'язку на голову, щоб гарантувати, що на її волосся не потрапить будь-який продукт.

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Згідно з Е!News потім вона додала сироватку на шкіру, щоб підготувати її, перш ніж нанести консилер під очі, під вилиці і на лоб, змішавши продукт за допомогою б'юті-блендера.

Нарешті, вона доповнила образ тінями для повік, тушшю для вій і блиском для губ у відео, який вона підписала: "Доброго ранку".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Пенелопа Дісік, донька Кортні. Кадр із TikTok
Пенелопа Дісік, донька Кортні. Кадр із TikTok

У той час як багато фанатів відзначили потенційне майбутнє Пенелопи у сфері краси — на відміну від її тітоньок, Кім та Кайлі — інші не погодилися з тим, що підлітку взагалі дозволено носити макіяж, вважаючи це недоречним.

"У мене є дитина 10 років. Просто ні. У них залишилося лише кілька років чистої невинності, перш ніж вони почнуть вчитися ставати дорослими", - написав один критик на Reddit через The Sun, а інший додав: "Я не можу повірити, що їй 10 років, і люди підтримують це"

Більше розуміючий підписник не погодився з тим, що відео було опубліковане для публіки, написавши: "Немає нічого поганого в тому, що маленька дитина експериментує з макіяжем та іншим, але те, що його публікують для всього світу, мене дратує… Думаю, я "стара школа"."

Нагадаємо, що Кортні Кардаш'ян у тугому купальнику виставила свою мокру "мідію" крупним планом.

Раніше ми повідомляли, що 38-річна Хлої Кардаш'ян знову стала мамою, чоловік-зрадник Трістан Томпсон щасливий.