Щоразу ми хочемо зустріти Новий рік так, щоб це була незабутня ніч, яка буде в рази краща, ніж попередня. Ми будуємо плани, прикрашаємо будинок, збираємо найближчих і... іноді на нас чекає провал.

Наразі про своє жахливе святкування Нового року розповів і колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес.

Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу
Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу

За лаштунками Improv Live Show артист згадав, як у Новорічну ніч був обслуговуючим персоналом.

У таксі в пробці, в літаку, на роботі, один вдома – це не найгірші варіанти, як можна зустріти Новий рік. Під час зйомок проєкту Improv Live Show на Новому каналі Володимир Дантес згадав більш "яскраву" історію.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Це трапилося в Харкові в 2006 році. Працював із друзями в заміському комплексі , - згадує артист. - Товариші були аніматорами, а я співав кавери. Мій виступ закінчувався о 23:50. Оскільки вважався обслуговуючим персоналом, то не міг бути разом із гостями."

Тому зі сцени Володимир пішов у маленьку кухню у підвалі та сидів там.

"Друзі в цей час розважали народ, а я чекав свого наступного виходу о 00:10, - розповів Дантес Новому каналу. - Протягом 20 хвилин чув, як люди веселяться, кричать, сміються, запускають феєрверки. А я сидів один під землею з газировкою в руці. Тоді пообіцяв собі, що ніколи в житті більше не зустрічатиму так Новий рік."

Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу
Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що колишній Наді Дорофєєвої Дантес відповів за Дашу Кацуріну та Єфросинину, які "втекли" до Європи.

Раніше ми повідомляли, що Дантес поскаржився на постійний клопіт і повідомив про важливу подію в його житті.