Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Соломія Вітвіцька в ролі моделі взяла участь у показі нової колекції українського бренду "RIDNA" акторки Ольги Сумської, який славиться своїми неймовірними сукнями. Одне з таких одягнула телеведуча - довге, червоне та з синім шифоном, рукавами "воланами" та найголовніше - з портретом великого українського поета Тараса Шевченка.

Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька
Скріншот із Instagram, Соломія Вітвіцька

Артистка виглядала чарівно, променисто посміхалася і навіть надіслала повітряний поцілунок численним шанувальникам.

Фанати буквально завалили Вітвіцьку хвалебними коментарями та відзначили її справжню українську красу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Деякі також оцінили працю Ольги Сумської, яка створює такі розкішні вбрання. Раніше акторка докладно розповіла про свою колекцію, яку вже презентувала в одному з київських бутіків.

Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/
Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/

Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/
Коментарі - instagram.com/solomiyavitvitska/

Раніше ми писали про те, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька показала, які гарні волонтери допомагають ЗСУ у війні з окупантами: "Як у мирні часи"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "1+1" Соломія Вітвицька об'єдналася з Настею Приходько заради спільної мети: "Згадую п'ятницю"

Також портал Знай.ua писав, що чарівна Соломія Вітвицька з "1+1" з гарним лавандовим букетом нагадала, що все ще потрібно робити: "Те, що найбільше чекають"