Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише збільшилося. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Наталія Валевська показала, на якій побувала розкішній благодійній вечері під назвою "У єдності – сила". На захід її запросили як артистку, а ще там був Лісапетний батальйон та Ауріка Ротару. А ось її сестра Софія, до речі, не така активна під час війни і рідко виходить на зв'язок із земляками.

"Це було справжнє свято з благодійним аукціоном, живим виступом зірок та іншими сюрпризами", - додала співачка.

Зірки зібралися з благою місією - зібрати гроші на допомогу дитячому будинку-інтернату для дівчат, які мають проблеми в розвитку.

Також із Валевською виступили люди з її колективу, яких вона не бачила з початку війни. Артистка розповіла, як вони були під окупацією та пережили жахливі події.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я відчула справжнє щастя від виступу, бо ми були всі разом, і дарували творчість. Це абсолютно інші відчуття. І також разом із іншими артистами ми співали та намагалися створити свято для усіх присутніх гостей", - написала Наталія.

Раніше ми писали про те, що розведена Наталія Валевська зібрала натовп українців, сховалась від дощу, а їх "залишила" мокнути: "Ніхто не розходився"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська після розлучення вирішила вдосконалити свої форми у Карпатах .

Також портал Знай.ua писав, що Софія Ротару показала сина-втікача Руслана Євдокименка: цілий, ситий і досить вгодований