Вікторія Бекхем та Єва Лонгорія сказали, що вони «близнюки», оскільки вони випили одну й ту саму текілу, перш ніж вирушити поїсти до Майамі в схожих вбраннях.

Цю публікацію Вікторія Бекхем розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Spice Girl і красуня з "Відчайдушних домогосподарок", які були близькими друзями протягом багатьох років, виглядали сліпуче, коли вони зібралися разом.

Відеокліпи та фотографії, опубліковані в Instagram, показали чудових брюнеток, одягнених в одяг Вікторії VB Body.

Єва Лонгорія та Вікторія Бекхем: скрін з відео
Єва Лонгорія та Вікторія Бекхем: скрін з відео

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Єва пожартувала, що вони «близнюки по всіх фронтах», тому що вони були одягнені в однакові вбрання і вибрали той самий напій перед вечерею.

Актриса виглядала абсолютно сенсаційно в коричневій сукні на одне плече, що облягало її вигини і чудово демонструвало її вбивче тіло.

Її блискучі каштанові локони вільно спадали їй на спину, а аксесуарами вона доповнювала масивні золоті намиста.

Скрин сторіс Вікторії Бекхем
Скрин сторіс Вікторії Бекхем

Дизайнер Вікторія виглядала так само гламурно в обтягувальному чорному топі, який залишав відкритими одне плече та руку. Також вона була у вузьких чорних штанах, які робили її ноги нескінченними, та у туфлях на гострому підборі.

Блискуче волосся 48-річної дівчини було зібрано в гладкий кінський хвіст, а навколо її обличчя стирчало лише дивне пасмо.

Пізніше до веселощів приєдналися двоє дітей Бекхемів — 17-річний Круз та 11-річна Харпер.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Вікторія Бекхем у спортивному боді, що облягає, похвалилася тілом.

Нагадаємо, Єва Лонгорія заворожила у зухвалому біліні.