Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її акаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова новий пост присвятила тим українцям, які під час війни скрізь бачать зраду. Такі регулярно пишуть артистці, і їй від цього боляче. Однак вона впевнена, що їм просто теж недобре і так вони зганяють свої негативні емоції.

Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова
Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова

"Вам так боляче, що мозок не розділяє правди від неправди, бо життя наче "зрадило" вас фундаментально", - додала Ольга.

Артистка запропонувала подумати про військових і як їм тяжко на фронті. Вона зазначила, що багато хто на війні жертвує собою, але не кричить про біль. Тому, як висловилася співачка, не варто витрачати своє життя, яке є завдяки бійцям, на лайку та пошук зрад.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Вони йдуть до перемоги! Вони віддають за неї ЖИТТЯ. А ми, це життя маючи, зливаємо його на сумніви та чвари. То чи ж не можемо ми всі, хто в тилу, обирати свої думки як одяг, і не каркати там, де і так багато горя?! А попри все, попри втрати, попри існуіючих колаборантів та потенційних зрадників, не знеВІРЮватись, а вірити в людей і ПЕРЕМОГУ!" - підсумувала Горбачова.

Раніше ми писали про те, що дружина Юрія Нікітіна поставила "діагноз" усім українцям, але знайшла метод лікування: "Глист усередині і потрібно його витравити "

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова закликала всіх не критикувати владу: "Чим менше ми знаємо"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Горбачова впевнена, звинувачувати росію - не вихід, потрібно шукати інший "ключ" до перемоги: "Коли ця сволота вже здохне"