Відома українська телеведуча та акторка Анастасія Коротка, яка до того ж є дружиною Андрія Бєднякова з "Орла та Решки", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і частенько розміщує для шанувальників свіжі публікації. На артистку в соцмережі підписано понад 400 тисяч людей.

Анастасія Коротка раптово повідомила, що переїжджає з маленькою донькою Ксенією від чоловіка Бєднякова до Америки. Не назавжди, а не півроку. З собою вони також захопили улюбленицю, собаку на прізвисько Буфа. Телеведуча раніше навіть не натякала, що планує це, а вже сказала по факту.

"Рішення далося нелегко, тато дуже далеко, але все ж таки вирішили так", - зізналася Коротка.

Скріншот із Insta Stories, Настя Коротка
Скріншот із Insta Stories, Настя Коротка

Дружина артистка поділилася, що знайти орендовану квартиру теж було важко, адже вони не мали повного і необхідного пакету документів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Настя Коротка
Скріншот із Insta Stories, Настя Коротка

А допомагали сім'ї із переїздом друзі, які вже живуть там. Маленька Ксенія знайшла собі друзів. Судячи з того, що показала Анастасія на карті, вони влаштувалися в Лос-Анджелесі, а ось її чоловік Андрій залишився в Україні.

"Чому саме сюди? Тому що тут є друзі, було кому зустріти і допомогти. Я не знаю, що ми робили б без друзів. Вдячна кожному", - написала знаменитість.

Скріншот із Insta Stories, Настя Коротка
Скріншот із Insta Stories, Настя Коротка

Раніше ми писали про те, що зірка "Орел і Решка" Андрій Бєдняков смачно плюнув в обличчя путіна та всіх росіян: "Можете зривати наші прапори, але... "

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" нагадав, заради чого варто боротися: "Вони хотіли, щоб у нас не було цього свята"

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" став Джейсоном Стейтемом для фото на паспорт: "Зняв шапку"