Колишня дружина відомого українського співака Олексія Завгороднього (Позитива) Аня Андрійчук виставила нові фотографії, на яких зображено щастя у дрібницях.

Жінка часто ділиться публікаціями у Instagram, де за її життям стежать понад 125 тисяч людей. І зараз вона вирішила осідлати коня, щоб зробити кілька красивих знімків.

Анна Андрійчук, фото: Instagram
Анна Андрійчук, фото: Instagram

"Збирати моменти, а не речі. Тільки щасливі моменти та приємні спогади завжди можна взяти із собою", - пише Анна в публікації.

Таким чином, вона, мабуть, нагадує про те, як важко доводиться українським біженцям - збирати речі та виїжджати з рідного дому, бо за вікном повномасштабна війна, яку розпочали рашисти... і безпечно лише в Європі, а також на інших континентах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перший знімок – кольоровий. Андрійчук постала в сорочці та в чоботях, ноги голі, хоч потім стає ясно, що на ній джинсові шорти.

Анна Андрійчук, фото: Instagram
Анна Андрійчук, фото: Instagram

"Наїзниця моя", "Сексі", "Який чудовий момент", "Неймовірна", "Красуня", - пишуть користувачі в коментарях.

На другому кадрі Ганна вже знята спиною, щоб продемонструвати попу. А на останньому фотограф показав її ніжку.

Нагадаємо, Анна Андрійчук показала, скільки овочів нарвала не в себе вдома: "Тільки і всього?"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Позитива Анна Андрійчук "збільшила" губи, ставши на мить українською Барбі

Знай.ua писав, колишня Позитива з "Время и Стекло" розсунула ноги і віддалася фантазіям на кухонному столі: "Краща медитація"