Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту Real O. Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова виконала для українських захисників одну з найсильніших своїх пісень, написану ще в далекому 2014 році, коли росія безжально напала на Донецьку та Луганські області, а потім покусилася на Крим. "Повертайся живим" зазвучала у величезному ангарі, співачка співала несамовиті рядки під супровід гітари.

Скріншот із Instagram, Світлана Тарабарова
Скріншот із Instagram, Світлана Тарабарова

Артистка впевнена, Україна обов'язково переможе у цьому страшному протистоянні зі злом. Також вона зворушливо вшанувала пам'ять кожного загиблого бійця, який віддав своє життя заради свободи країни та українців.

"В тому пекельному серпні, багаття якого знову охопило нас у 2022... Але ми вистоїмо! Пам'ятаємо кожного і за кожного помстимося! Світла пам’ять героям!🙏🏼", - написала Тарабарова.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Зараз, на жаль, весь український народ хоче того ж, що й у 2014 – щоб кожен герой повернувся до своїх родин, живий та неушкоджений. Це і відзначили шанувальники співачки у коментарях, а також оцінили її неймовірну підтримку військовим.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова довела, що здатна зачарувати голосом не лише людей, а й комах: "Не завадила заспівати"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова готується до наймасштабнішого концерту до Дня Незалежності, "прийти" можуть усі охочі: "Запрошую..."

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова усамітнилася від чужих очей у садку і показала соковиті абрикоски: "Диво природи"