Спортсмен, заслужений майстер спорту України та актор Василь Вірастюк розповів про тяжку залежність, яка не дає займатися звичайними справами. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Василь Вірастюк розповів про свою залежність, яка не дає йому спокійно ходити на роботу та жити, як усі. І йдеться не про заборонені речовини, а про бажання спортсмена допомагати. Так він зізнався, що одного разу передав воїнам ЗСУ на передову речі від волонтерів і з того часу не може зупинитися. Вірастюк зазначив, що постійно хоче радувати захисників України і цього бажання не вгамувати.

Василь Вірастюк, фото: Instagram
Василь Вірастюк, фото: Instagram

"Чи знаєте ви, що таке залежність? - Це коли одного разу відвіз щось дуже прикольне від волонтерів воїнам на передок, потім повернувся для роботи в парламенті і знову хочеться туди, де працюють справжні Герої! Ну і так далі! Ти вже просто! не можеш без цього", - поділився Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Спортсмен розповів, що об'їхав тисячі кілометрів Україною та перевіз тонни вантажів для воїнів ЗСУ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Василь Вірастюк змусив путіна та Лукашенка співати гімн України з усмішками на обличчі: "Довго тягли".

Також наш портал інформував, Наталія Валевська показала, як Ауріка Ротару допомагає Україні, доки її сестра мовчки "відсиджується": "Ми співали та намагалися..."

Крім того, наш портал повідомляв, солістка "KAZKA" Олександра Зарицька розповіла, як провела два дні в лісі, з хлопцями із ЗСУ: "Було дуже хвилююче".