Відомий український музикант та телеведучий Коля Сєрга розповів про життя під час війни та пояснив, чим займається на даний момент. Цим він поділився в коротенькому інтерв'ю в ефірі телемарафону, а відповідне відео опублікував у себе в instagram.

Коля Сєрга розповів про важливу місію, яку виконує на даний момент – підняття бойового духу воїнів. Він зазначив, що робота досить ризикована, адже часто буває на передових позиціях.

Коля Сєрга. Фото: екран youtube
Коля Сєрга. Фото: екран youtube

"У нас підрозділ, який називається "Культурний десант" і ми їздимо на "нуль" і близько до цих місць і працюємо там із морально-психологічним станом військових, наших хлопців. Налаштовуємо їх, якщо потрібно на бій, якщо потрібно на відновлення. нас дуже багато різних інструментів, за допомогою яких ми працюємо ефективно”, – розповів музикант.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Водночас Коля Сєрга та його команда працюють і в тилу, виборюючи Україну, виконуючи свої "культурні місії".

"Окрім цього, у нас є ще одна зона відповідальності – це наша тилова робота. Ми працюємо з культурним простором під військові потреби", – поділився Коля Сєрга.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Коля Сєрга з "Орел і Решка" зізнався, чи знайшов даму серця, яка чекає на нього з війни: "Кохання - це тонка штука".

Також наш портал інформував, Даніель Салем у всеозброєнні захопив бойовим настроєм на передовій: "Мрія кожної жінки".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес розповів про трагічний день, розставання з Дорофєєвою – не межа: "Сидів один під землею".