Відомий український актор, переможець шоу "Танці зі зірками" Артур Логай заговорив про другий сезон серіалу "Моя улюблена Страшко" і дав зрозуміти, що не в захваті від того, що Ірина Поплавська виїхала з України. Про це він заявив у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Артур Логай відомий багатьом українцям не лише як переможець танцювального шоу, а й як герой популярного серіалу "Моя улюблена Страшко". Багато хто чекає і сподівається на його продовження і постійно запитує в акторів, чи бувати цьому.

Артур Логай.Фото: скрін youtube
Артур Логай.Фото: скрін youtube

Так Артур Логай отримав саме таке питання від шанувальників. Він заявив, що не знає, чи серіал продовжать, але зазначив, що якщо це станеться, то постаратися доведеться і тисячам фанатів. Актор наголосив, що Ірина Поплавська, яка виконує роль головної героїні, перебуває в Німеччині і її потрібно буде ще виманити звідти. Своєю інтонацією Логай дав зрозуміти колезі, що не в захваті через її виїзд і закликав повертатися додому.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Я чесно не знаю. Мені б самому дуже хотілося. Але якщо так станеться, що буде другий сезон, то вам усім доведеться писати просто тисячі повідомлень Ірі Поплавській, щоб вона поверталася зі своєї Німеччини до нашої України. Так, Іра?", – сказав Артур Логай.

Раніше портал Знай повідомляв, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай потрапив у халепу і сильно злякався: "Тільки серце не стало".

Також наш портал інформував, Настя Каменських вирушила в місця, де лютували окупанти і побачила все на власні очі: "Посміхатися і жити далі".

Крім того, наш портал інформував, Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".