Народна артистка України Наталія Могилевська повернулася на рік тому, аби згадати мирний та забутий час.

Жінка часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона людей. Два тижні тому Андрію Кузьменку могло б виповнитись 54 роки, тоді ж Наталя і зазначила, що досі не може повірити в те, що його більше немає в живих. А зараз Могилевська повернулася до "Легенди України 2021".

Наталія Могилевська, фото з Instagram
Наталія Могилевська, фото з Instagram

"Згадую, як було... Але вірю і знаю, що все ще буде!", - пише Наталія Могилевська у публікації.

На відео вона виконала композицію під назвою "Тече вода", перебуваючи у синьому піджаку та білому піджаку біля Маріїнського палацу, перед величезною аудиторією.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Наталія Могилевська, фото з Instagram
Наталія Могилевська, фото з Instagram

"Браво! Кілька десятків разів за цей рік переглянуло це виконання!", "Дай боже, ще буде багато таких концертів по нашій країні за вашою участю", "Ось так голос! Навіть через екран відчувається сила", "Найкраща співачка України. Завжди така щира, без пафосу. Завжди з посмішкою. Співає душею", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Наталія Могилевська спустилася у довгий і темний тунель, але анітрохи не злякалася: "Неймовірна жінка"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська показала, що відбувалося за лаштунками премії "Національна Легенда України": "Як завжди хвилююся"

Знай.ua писав, Наталія Могилевська нагадала, що зараз у кожному куточку світу залишені українські "відбитки": "Колір нашої Перемоги"