Дружина відомого українського телеведучого Анатолія Анатолича Юла втекла від цивілізації та разом із дочками оселилася у будиночку на дереві серед гір. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Юла разом із дочками зважилася на незвичайний для їхнього сімейства відпочинок – пожити в Альпах у будиночку на дереві. Вона зазначила, що рішення було ухвалено спонтанно і попередньо подібних планів не вибудовувалося.

Анатолій із дружиною. Фото: скрін youtube
Анатолій із дружиною. Фото: скрін youtube

"Це було дуже спонтанне рішення. Ми з доньками вирішили їхати у незвичайну для нас подорож через 5 хв. І одразу проплатили будиночок, бо я знаю, що якби ми відклали "на подумати", ми б не наважилися", - розповіла Юла.

Юла поділилася серією кадрів з поїздки та показала, які краєвиди їй пощастило споглядати. Дружина телеведучого зазначила, що це був неймовірний досвід, який і вона, і діти ніколи не забудуть.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Скажу тільки, що це було дуже круто, справжні пригоди з гострими відчуттями і залишиться у нашій пам'яті з доньками на все життя", - сказала дружина ведучого.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юла "виправдала" чоловіка-втікача Анатолича, який нібито "ховався" за її спідницею під час війни: "Думали, пересидимо і повернемося".

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова "перенесла" трагічні події 2014 року в реальний час: "Вогнища знову охопило нас".

Крім того, наш портал інформував, Настя Каменських вирушила в місця, де лютували окупанти і побачила все на власні очі: "Посміхатися і жити далі".