Голлівудська зірка Кейт Бекінсейл вирішила розтопити інтернет, коли продемонструвала свою сенсаційну фігуру у відвертому рожевому бікіні біля басейну.

Дану публікацію Кейт Бекінсейл розмістила у своєму аканті в Instagram.

Здається, коли голлівудська красуня Кейт не знімається у великих фільмах, таких як «Згадати все», їй подобається проводити хоча б частину свого часу, засліплюючи шанувальників гарячими знімками в Instagram.

Вона роздяглася до крихітного рожевого бікіні біля басейну зі своїм коханим котом Клайвом у неділю (28 серпня), і справедливо припустити, що пара залишила шанувальників непритомні.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Актриса виглядала гарячіше, ніж будь-коли, коли вона гралася на гігантському надувному лободі і хизувалась своєю сенсаційною фігурою і нестаріючої красою в крихітному купальнику.

Кейт викликала фурор у яскраво-рожевому бікіні, яке оголило її підтягнутий животик, завидні переваги і сяючий засмагу біля води.

Вона доповнила образ парою стильних сонцезахисних окулярів Wayfarer, щоб захистити очі від серпневого сонця.

Кейт Бекінсейл: скрін із соцмережі
Кейт Бекінсейл: скрін із соцмережі

Зірка продемонструвала свої несамовиті модельні рухи, коли вона стала на коліна на лободі і кинула палкий погляд у бік від камери, щоб підкреслити свої точені риси обличчя.

Проте Кейт була не єдиною, хто влаштував шоу, оскільки її домашній кіт Клайв був одягнений у пару джинсових комбінезонів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", 49-річна Кейт Бекінсейл у зухвалому латексі перетворилася на "Жінку-кішку".

Нагадаємо, Кейт Бекінсейл без штанів у мікро-трусиках стрибнула "п'ятою точкою" на подругу.