Відомий український телеведучий, який від початку повномасштабного вторгнення став воїном ЗСУ Даніель Салем показав, завдяки чому захисники тримають оборону.

На своїй сторінці в Instagram Даніель Салем показав два ролики, один — де вони з побратимами тренуються запускати дрон. Його зняли у місті, а інший - вже на передовій, як кажуть військові "на нулі".

Без гумору на нулі не можливо, якщо знищувати противника то тільки з усмішкою на обличчі, він не гідний бачити нашу злість, і навіть сльози! Слава Україні. 12 друзей Оушена. Офіційний тур оператор ЗСУ, звертайтесь в директ, - написав Даніель.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

На відео побратим колишнього телеведучого пропонує провести екскурсію.

"Ось тут посадка - це ми, а он там посадка - це п*дари" - щойно захисник промовив ці слова, з боку "п*дарів" почався обстріл. "О, п*дари працюють. Хоча б не по нас, а може й по нас. Зараз я буду снаряди відстрілювати".

Зрозуміло, що хлопцям непереливки, зовсім поруч розриваються снаряди, а вони йдуть виконувати завдання. У коментарях українці подякували захисникам за те, що боронять нашу країну.

"Тримайся друже! Пишаюся тобою", "Бережіть себе і кожного товариша! Ви наше СЬОГОДНІ і наше МАЙБУТНЄ", "Дуже віримо в Вас", "Головне, що туроператор надійний", "Дуже вам дякуємо, Ви найкращі, бережи вас Боже", "Наші захисники, дякуємо вам за все, ви найкращі", - написали в коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Даніель Салем потрапив під крапельницю і не на жарт стурбував українців: "Був набряк...".

Як повідомляв "Знай.ua" Даніель Салем зізнався, заради чого пішов воювати й присоромив Потапа та Івана Дорна за втечу з України.

Також "Знай.ua" інформував, Даніель Салем розповів, які чесноти мають бути у розвідників.