Співачка телеведуча та модель, що набула популярності завдяки публікаціям у журналі Playboy, Даша Астаф'єва активно спілкується з підписниками у соціальній мережі. Блогерка, завдяки своїй волонтерській діяльності та відвертості набула шаленої популярності серед українців, а її сторінка в соціальній мережі вже нараховує 587 тисяч підписників

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Співачка з початку повномасштабного вторгнення залишилась в Україні. Дівчина пішла волонтерити, зі сміливістю змінила спідню білизну на кухонний халат. Проте, проходила в ньому недовго.

Модель надихалася поруч з картоплею та не втомлювалася готувати задля перемоги. Нещодавно Даша розмістила на сторіс нові відео, на якому вона разом з актором "Жіночого кварталу" Валентином Міхієнко щось готують.

"Мрії збуваються. Я прийшов готувати на камеру дивіться з ким", - до нього підійшла Астаф'єва та покрасувалась перед камерою глибоким декольте, - "Ну як на камеру", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Яке саме шоу це буде шоу, й що вони разом готують, поки невідомо. А судячи з кадрів, Даша буде вчити Валентина. Також в Мережу попало ще одне фото, на якому Даша теж щось готує. Підписано воно так:

"Даша Астаф'єва готує задля перемоги"

Даша Астаф'єва, скриншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скриншот: Instagram Stories

Даша Астаф'єва, скриншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів.