Дружина знаменитого українського гумориста, актора, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача похвалилася харизматичною красунею-дочкою. Ефектний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач захоплює тисячі шанувальників не лише неймовірною харизмою, почуттям гумору та акторською майстерністю, а й своєю родиною. Він та його дружина Вікторія Ткач виховують чудову дочку Лізу, яка вдалася вся у зіркового тата і вже дивує артистизмом. Батьки нерідко радують шанувальників яскравими відео за участю Лізи.

Юрій Ткач із дружиною та дочкою. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із дружиною та дочкою. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вікторія Ткач захопила шанувальників чарівної та харизматичної доньки. На відео дівчинка крокує у стильній сукні під музику і раптом пронизливо дивиться в кадр, ефектно змахнувши волоссям і підморгнувши. Мама Лізи зазначила, що у такому вбранні та настрої її донька проводила літо.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Виходимо з літа, прямо до другого класу", - підписала відео Вікторія Ткач.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Таня Песик із "Жіночого кварталу" захопилася маленькими українцями, яким довелося надто швидко подорослішати: "Це майбутнє".

Також наш портал інформував, Вова Шумко з Improv Live Show опинився майже в лапах росіян, коли виступав на сході України: "Дивились немов крізь нас".

Крім того, наш портал інформував, що Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".