Надя Дорофєєва виставила нову публікацію і попрощалася з літом, яке багато українців просто не відчули через повномасштабну війну.

Дівчина часто ділиться публікаціями у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 5,3 мільйона людей. І тут вона заявила, що цей сезон точно не мав бути таким, яким він був.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

"Однак, вдячна за все і ціную кожен момент, пишаюся нашою країною, людьми та нашими воїнами. І нехай кожне наступне літо запам'ятається нам лише щасливими спогадами", - пише Надя Дорофєєва у публікації.

До цього тексту вона додала нарізку із різних відео, які були зроблені протягом останніх місяців. На деяких із них вона у метро, ​​на концертах, гуляє вулицями та займається роботою. Однак на кадрах зовсім не видно її нового коханця - Михайла Кацуріна.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Дякую за частинку мого приємного літа", "А де відео з Кацуріним?", "Цього літа я хотіла дуже сильно летіти в Україну до моїх бабусь і на твій концерт, але все змінилося… але зустріла тебе в Лісабоні", "Це перше літо, якого я зовсім не відчула", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Дантес розповів про трагічний день, розставання з Дорофєєвою - не межа: "Сидів один під землею"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова не змогла з Пивоваровим, а ось у Дорофєєвої все вийшло: "Кричать, вийшла каша"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва зайнялася саморозвитком і пошуком сенсу: "Боротьба і почуття"