Гурт "Антитіла" майже у повному складі служить в ЗСУ, а в тилу - українські діти співають пісні, та збирають кошти, щоб швидше наблизити перемогу. Тарас Тополя, фронтмен гурту, познайомився з хлопчиком, який приніс свій "заробок" та передав на потреби діткам, які втратили батьків через війну.

На сторінці гурту в Instagram Тарас познайомився з хлопчиком Сергійком, який співає на вулицях Чернігова, а зібрані кошти передає на потреби ЗСУ.

Тарас Тополя та Сергійко. Фото: instagram.com/antytila_official/
Тарас Тополя та Сергійко. Фото: instagram.com/antytila_official/

Сергійчика ви точно вже знаєте! Він співає на вулицях Чернігова. Маленький патріот з великим серцем вже зібрав 200000 грн на спільну нашу майбутню Перемогу! Батьки Сергійка кажуть що із 10 пісень в репертуарі Сергія, три — гурту Антитіла. Хлопчик давно мріяв познайомитися з гуртом, але пів року Антитіла були на передовій. Тож Сергій не гаяв час і займався важливими волонтерськими справами. Нарешті Антитіла і Сергійко зустрілися, мрія хлопчика здійснилася! Сьогодні Сергій передав 50000 грн на БФ "Антитіла"! Кошти підуть на підтримку діток 130-го Батальйону, що їх татусі загинули на війні.

Тарас Тополя та Сергійко. Фото: instagram.com/antytila_official/
Тарас Тополя та Сергійко. Фото: instagram.com/antytila_official/

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Наші діти найкращі Не кожні батьки так можуть виховувати синів. Велика подяка їм, та хлопчикові. Здоров'я їм, нехай у родині все буде добре
Із такими дітьми ми обов'язково переможемо!Дякую батькам за виховання і особисто хлопчику за добре серце!

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Тарас Тополя з "Антитіл" зворушив українців дуетом із ветераном 4-х воєн.

Як повідомляв "Знай.ua" гурт "Антитіла" повідомив, що повертаються з передової до творчого фронту.

Також "Знай.ua" інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" та Ед Ширан вперше зустрілися на одній сцені у Варшаві.