Учасники популярного в Україні гурту "Антитіла" з перших днів війни пішли захищати Батьківщину. При цьому вони не припинили спілкування з шанувальниками. Тепер, крім творчих здобутків, вони розповідають шанувальникам про свої перемоги на війні. За акаутном гурту стежить 152 тисячі підписників

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Учасники гурту повідомили в соціальній мережі, що повертаються з передової на творчий фронт. В повідомленні говориться, що Тарас Тополя, Сергій Вусик і Дмитро Жолудь продовжують нести службу в лавах 130 Батальйону ТРО, проте, з 26 серпня 2022 року вони не виходитимуть на передову як стрільці-парамедики евакуаційних екіпажів.

"Розпорядженням Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, Антитіла відкомандировані в Київ із зони бойових дій на півночі Харківщини. Музиканти вже взяли участь у заходах присвячених Дню Незалежності України, на черзі важливі мистецькі акції закордоном та соціальна робота, особливо важлива в цей час для держави." - написали хлопці.

Варто зазначити, що учасники гурту 24 серпня вже були в києві та взяли участь в урочистих святкуваннях Дня Незалежності. Вони також на своїй сторінці розмістили спільне фото з передової та підписали його:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Повертаємося до творчості."

У коментарях підписники подякували хлопцям за те, що вони роблять для країни та написали:

"Дякуємо Вам🙏 низький уклін💙💛"

"З поверненням🙏🏻❤️Ваші пісні роблять дуже багато🙏🏻❤️❤️❤️"

Раніше Знай повідомляв, лідер "Антитіл" Тарас Тополя, який служить у ЗСУ, показав моторошні кадри з гарячої точки: "Трофеї, знищені танки та вбиті окупанти".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Анна Кошмал зважилася на відчайдушний крок заради сина Михайла: "Бігали вдвох".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona втерла носа Моргенштерну і навіть змогла затьмарити Потапа: "Не знають, що таке реп".