У своєму відео Life in Looks для британського Vogue, випущеному 31 серпня, Кейт Мосс згадала, як її колишній бойфренд Джонні Депп подарував їй брязкальця, витягнуті з його дупи.

Говорячи про блискуче кольє, яке вона носила на врученні премії CFDA Fashion Awards 1995, британська красуня сказала: "Діамантове кольє, яке мені подарував Джонні. Це були перші діаманти, якими я колись володіла - він витяг їх із дупи".

48-річна модель продовжила: "Ми збиралися повечеряти, і він сказав: "У мене щось у дупі. Ти можеш глянути? І я подумала: "Що?""

Джонні Депп: кадр з фільму
Джонні Депп: кадр з фільму

Мосс продовжила "засунула [свою] руку йому в штани" - і, як вона зробила висновок, "я витягла діамантове кольє. Це діамантове кольє."

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Ми сподіваємося, що супермодель швидко почистила дорогоцінні камені, перш ніж одягати їх на червону доріжку.

Одна з найпопулярніших пар 90-х, Мосс та Депп зустрічалися з 1994 по 1998 рік.

Колишній оглядач Vanity Fair Джордж Уейн взяв на себе відповідальність за подання пари, пожартувавши в Instagram на початку цього року: "Я не очікував, коли я це зробив, що вони продовжать громити п'ятизіркові готельні номери по всьому світу".

Кейт Мосс, фото: Instagram моделі
Кейт Мосс, фото: Instagram моделі

Мосс сказала, що довгий час відходила після їхнього розриву. Мосс навіть виступала, як головний свідок під час суду над колишньою дружиною Деппа Ембер Герд у травні, і її широко розрекламована поява на трибуні змусила деяких фанатів припустити, чи відродить пара свій роман.

Нагадаємо, що Джонні Депп оговтався від суду з Ембер Херд і зніматиме фільм із Аль Пачіно: вперше за 25 років і такий шедевр.

Раніше ми повідомляли, що Джонні Депп, що літає, в скафандрі унікальним чином з'явився на MTV VMA 2022.