Актриса Сальма Хайєк завантажила в соцмережу відео про те, як вона танцює на човні. Зірка мало що залишила уяві в обтягуючому червоному бікіні, яке виставляло напоказ її вбивчі вигини.

Відповідну публікацію Сальма Хайєк розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Голлівудська актриса завантажила в Instagram відео, на якому вона танцює, стоячи на човні, що мчить океаном.

Вона була одягнена в коротке червоне бікіні з вирізом на шиї, демонструючи свої вбивчі вигини та неймовірні груди.

Сальма Хайєк: скрін з відео
Сальма Хайєк: скрін з відео

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В одній руці вона тримала солом'яний капелюх, а в другій телефон, завершуючи образ величезними дзеркальними сонцезахисними окулярами, а її темні локони майоріли на вітрі.

Вона підписала відео: «Вітаю мене з 56-річчям! (Смайли серця і смайли губ). Feliz cumpleaños # 56 para mi !!! (Смайлик з тортом) # завжди вдячний».

Вона згадала пісню «Happy Birthday» Стіві Вандера, яка грала на задньому плані.

Її знамениті друзі та підписники відправили Сальмі милі повідомлення з побажаннями щасливого дня народження, а продюсер Хізер Перрі написала: "З Днем Народження, красуне! Гарного дня".

Легендарний актор Ентоні Хопкінс прокоментував: "З днем ​​народження, красуня. Ми любимо тебе. (Смайлик з червоним серцем)", а репер Дрейк сказав: "З Днем Народження, моя муза".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Соковита Сальма Хайєк скинула одяг для гарячого шоу.

Нагадаємо, Сальма Хайєк без одягу потрусила своєю "добою" на столі.