Микита Добринін - головний герой 9 сезону шоу "Холостяк" у 2019 році. У фіналі він обрав Дарію Квіткову, з якою незабаром одружився, зараз пара виховує сина Лева, який народився влітку 2021, а нещодавно вони повінчалися, щоб стати чоловіком і дружиною перед Богом.

Однак у житті зразкового сім'янина бувають усілякі "казуси", особливо на парубочих вечірках. Про одну з таких Добринін розповів в ефірі шоу "Хто зверху". На конкурсі "Правда/брехня" йому належало змагатися зі Славою Камінською.

Слава Камінська, фото Знай.uа
Слава Камінська, фото Знай.uа

"Все було просто: якось у нас була парубоча вечірка і після цієї парубочої вечірки я прокинувся на матраці посеред озера", - поділився Влад Вакулович (справжнє ім'я Микити).

Капітан чоловічої команди Сергій Притула зазначив, що це була крута парубоча вечірка і напевно поряд була русалка в шоці. А ось Камінська нагадала, що Микита не п'є і веде здоровий спосіб життя, тож це ніяк не може бути правдою.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Добринін підняв табличку з написом "Брехня".

Після цього Слава послала йому поцілунок і Добринін, як справжній джентльмен спустив за ручку співачку з платформи.

"Гарний, ЗОЖ-ник ще й одружений, тьху на тебе" - пробурмотіла Камінська.

А вот Леся Нікітюк підмітила:

"Та всі знають, що ти ведеш здоровий спосіб життя, за це тебе ненавидять. Молодець, красень".

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Микита Добринін стали чоловіком та дружиною на небесах, Тарабарова та Тринчер у захваті.

Раніше ми повідомляли, що Даша Квіткова роздяглася і похвалилася ідеальною фігурою через рік після пологів: Добринін та Астаф'єва "в ауті".