Маша Єфросиніна свого часу виводила зірок на відверті розмови і одного разу їй під руку попався легенда шоу "Танці з зірками" Женя Кот.

7 січня 2022 року в ефір СТБ повернувся проєкт "Мій секрет" з Машею Єфросиніною.

Гостем першого випуску став українських танцюрист, режисер-постановник і суддя "Україна має талант" на СТБ Євген Кот. Ексклюзивно в розмові з ведучою він зізнався, чи був роман з Ксенією Мішиною і чому його зрадила колишня дівчина Маріам. Як він познайомився з дружиною і чи планують вони дітей? І від якої страшної хвороби помер його старший брат 5 років тому?

Про пропозицію стати утриманцем

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Це було перед "Танцюють всі". У мене тоді не було роботи. Я зустрівся з людиною, він працював із зірками та прокачував їх. Років 50 йому на той момент точно було. Як мені здалося він може посприяти у тому, щоб я піднявся. І якось він мені каже "Ти себе в дзеркало бачив? Яка робота? Знайдемо тобі дядька, і будеш в шоколаді" Мені 19 років. Я сиджу у нього в машині, серце калатає, не розумів, що буде далі зі мною після такої дивної пропозиції. Я відмовився і вийшов одразу. Це було стрьомно ... Відтоді ми не бачилися",- згадав танцюрист.

Про роман з Ксенією Мішиною

"Коли ми з Ксюшею познайомилися, після першої зустрічі, я прийшов до Наталі (дружини) і кажу "Ксенія дуже красива. У нас може бути з нею роман, цей медійний. Точно буде!" Ми навіть цілувалися з Мішиною, цілувалися прямо на паркеті!"

Скрін, Instagram Мішина і кіт
Скрін, Instagram Мішина і кіт

Нагадаємо, що Євген Кот зрікся Тетяни Денисової, яка приєдналася до російської шайки під час війни.

Раніше ми повідомляли, що родина Євгена Кота зіткнулася з проблемою, як і у Макса Чмерковського: "Лікар допомагає, але..."